Vissza

Szállítási és Fizetési Tájékoztató

Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással GLS futárszolgálattal vagy Foxpost csomagautomatába.

A webshopban leadott megrendeléseket csak akkor teljesítjük, ha érvényes telefonszámot és email címet adott meg.

Munkanapokon 14:00-ig megrendelt árut ha készleten van még aznap átadjuk a futárszolgálatnak amit 24-72 órán belül kézbesítenek attól függ melyen szállítási módot választott.

A megrendelés aktuális állapotáról a 06 30 599 70 44 telefonszámon vagy az info@mtekft.hu email címen érdeklődhet, munkanapokon 8 és 16 óra közt.

 

Futárszolgálat (GLS)

Szállítási idő: 1-2 munkanap
(Ez függhet a beérkező rendelések számától illetve a futárszolgálat leterheltségétől is.)

A szállítási díj 2490.- Ft.Bruttó 35 000Ft Bruttó összeg feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes, maximum 25 kg-ig!

Díjaink kizárólag belföldi csomagokra érvényesek, külföldre nem szállítunk!

25 kg feletti csomagoknál egyedi árazás, ilyen esetben érdeklődjön kollégáinknál vagy emailben.

Az ár változtatás jogát fenntartjuk.

A megrendeléseket biztonságos csomagolásban küldjük el vásárlóinknak. A megrendelt termékekre csomagolási költségeket nem számolunk fel.

Nem szállítunk:
Akkumulátort, karosszéria elemeket, 2 méternél hosszabb vagy szélesebb alkatrészt és vagy 50 kg-nál nehezebb csomagot. Ilyen esetben kérjük érdeklődjön üzleteinkben, telefonon vagy online.


Csomagautomata (Foxpost)

Szállítási idő : 1-3 munkanap
(Ez függhet a beérkező rendelések számától illetve a futárszolgálat leterheltségétől is.)

A szállítási díj 1090.- Ft Bruttó 35 000Ft Bruttó összeg feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes, maximum 25 kg-ig és 60 cm x 36 cm x 61 cm méretig.

Díjaink kizárólag belföldi csomagokra érvényesek, külföldre nem szállítunk!

Az ár változtatás jogát fenntartjuk.

A megrendeléseket biztonságos csomagolásban küldjük el vásárlóinknak. A megrendelt termékekre csomagolási költségeket nem számolunk fel.

Nem szállítunk:
Akkumulátort, karosszéria elemeket, 60 cm x 36 cm x 61 cm nagyobb és 25kg-nál nehezebb csomagot. Ilyen esetben kérjük érdeklődjön üzleteinkben, telefonon vagy online.

 

Fizetési feltételek

Személyes átvétel üzletünkben

Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Utánvételes fizetés

A rendelés értékét és a szállítási díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni, amely tartalmazza a szállítási és az utánvétel költségeit is.

Előre utalás esetén

Banki előre utalás esetén, még a szállítás előtt kell fizetni, átvételkor nem kell fizetni.

Online bankkártyás fizetés

A Vásárló a szolgáltatások ellenértékét elektronikus úton, bankkártyával, a megrendelés nyugtázásakor teljesíti. Átvételkor nem kell fizetni.

Elállás, a Vásárló jogai és kötelezettségei

A fogyasztót indokolás nélküli 14 napos elállási jog illeti meg (Korm. rendelet 4. § (1) bek.)

A fogyasztó kizárólag a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket viseli (Korm. rendelet 4. § (6) bek.)

A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését (Korm. rendelet 4. § (6) bek.),

A vállalkozás a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül fizeti vissza (Korm. rendelet 4. § (5) bek.),

Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

 

Vásárlói bejelentések, panasz kezelés

A Vásárló a Szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, valamint az info@mtekft.hu e-mail címen jelentheti be. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a Vásárlót. A Szolgáltató a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A Szolgáltató a Vásárló által bejelentett, a vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a Szolgáltató érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedik.

Garanciális ügyintézés feltétele a garanciális alkatrész, a vásárlást igazoló számla, a beszerelés szakszerűségét igazoló számla, a szerelést végző személy ill. szerviz szakvéleménye és a hiánytalanul kitöltött garanciális jegyzőkönyv.

A katalógusban előforduló hibákért (hibás cikkszám, ár, stb.), és az abból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

A terméket kosarába helyeztük!